Logga in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

NYHETER OCH INFORMATION!

Vårdnadshavare, välkomna med synpunkter!

 

Era synpunkter är viktiga för vår verksamhet. Vi vill uppmuntra vårdnadshavare att ställa frågor, ge förslag och ha synpunkter på vår verksamhet. Positiva omdömen är naturligtvis viktiga och välkomna, men klagomål är också en möjlighet till förbättring av vår verksamhet. Du får gärna skriva ditt namn men det går precis lika bra att vara anonym. Det går bra att skriva mail, ringa eller lämna brev i brevlådan som finns vid huvudingången i vår förskola. 

Varma hälsningar,

Ledningen

 

Dalal Taha (Rektor) 073-5253369

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gresa Berisha (Biträdande rektor) 070-7324762

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Nya rutiner för lämning och hämtning

På grund av rådande läge kring Covid-19 förändrar vi våra rutiner kring lämning och hämtning. Vi vill minimera antalet personer i trånga utrymmen så därför gör vi den här förändringen utifrån rekommendationer från Folkhälsomyndigheten. Endast EN vårdnadshavare får lov att lämna och hämta sitt barn. Ni som har barn på Kräftan och Kräftan 2 lämnar barnen utanför Kräftans ingång (den grå dörren). Resterande avdelningar lämnar barnen ute i stora hallen (huvudingången). På golvet är det markerat med grön tejp var ni ska vänta in personalen. Personalen kommer och tar emot barnen. Är det ingen personal i hallen just då så ringer ni till respektive avdelning som sedan kommer och möter upp er. Ser ni att det redan står någon och väntar med sitt barn så ber vi er att vänta utanför tills den personen har gått ut.

Rutinerna gäller från och med måndag 2/11. 

  • Det är viktigt att inga barn som är förkylda kommer till förskolan (t.ex hosta, feber eller halsont). Även vid små symtom stannar barnet hemma. Vi vädjar att om möjligt att även syskon stannar hemma.
  • Om ert barn inte kommer till förskolan  är det mycket viktigt att frånvaro meddelas till verksamheten.
  • Ni som vårdnadshavare ska inte besöka förskolan om ni har förkylningssymtom (även om de är små).
  • Vi är alla restriktiva när det gäller att ta emot externa besök i verksamheten, därav är det viktigt att endast vårdnadshavare lämnar/hämtar. 

Vid frågor rörande ovan så kan ni vända er till rektor

Dalal Taha 073-5253369 och Bitr. Rektor Gresa Berisha 070-7324762. 

Utbildningsdag

Den 27 Januari har personalen verksamhetsdag och då är förskolan stängd.

 

ordmoln.png

Följande dagar håller vi stängt

Utbildningsdag inför höstterminen 31/8-2020

Utbildningsdag höstterminen 2/10-2020

Julstängt v.52-53 2020

Sommarstängt v.28-29 2021

 

Med tanke på Covid-19 situationen har vi valt att inte ha utbildningsdagar VT 2021, därav har vi öppet den 7 och 8 januari. Välkomna!

Värdegrunds vecka/ FN-dagen!

Nästa vecka (v.43) kommer vi att ha värdegrunds vecka. Detta innebär att vi alla på Stjärnfallet kommer att arbeta med barnkonventionen och med insatser från planen mot diskrimineing och kränkande behandling. 

Detta kommer att ske genom att varje avdelning arbetar under hela veckan med tre olika artiklar ur barnkonventionen. 

- Artikel 6. "Varje barn har rätt att överleva och utvecklas". 

- Artikel 28. "Barn har rätt att gå i skolan och få en bra utbildning som ska vara gratis". 

- Artikel 29. "I skolan ska barn få utvecklas, lära sig om sina rättigheter och få förståelse och respekt för andra människor och naturen".

Med tanke på de globala målen för hållbar utveckling på förskolan vill vi knyta samman vårt arbete med material som är anknuten till naturen.

Arbetet med barnkonventionen kommer att synliggöras för alla vårdnadshavare genom att vi sätter upp dokumentationer från alla avdelningar på en gemensam plats i huvudentrén. 

 

                                                                      hand planta framiofran

Fler artiklar...