Vi tar tacksamt emot dina frågor och funderingar.  KONTAKTA OSS HÄR! >>

Om personalens utbildning och erfarenhet

Personalens utbildning och erfarenhet

Förskolan skall arbeta för att anställa utbildad, erfaren och kompetent personal. Barnen skall utveckla sin identitet och känna stor trygghet i sin tillvaro. Vi vill även ge vår personal fortbildningar inom olika ämnen i form av föreläsningar, kurser med mera. Vi utbildar dessutom varandra genom att dela med oss av varandras erfarenheter, tips och idéer. Förskolan kommer att hålla stängt för att att ha studiedag en gång per termin, där vi gemensamt planerar samt utvärderar vår verksamhet utifrån de mål vi har satt upp. I utvärderingen kommer vi att utgå från arbetet med barnen, personalen samt föräldrarsamverkan. Varje avdelning utvärderar dessutom sitt eget arbete med fokus på att alltid utveckla samt förbereda verksamheten.